Malaysian Cultural Centre

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Doa & Harapan Para Penyumbang

MA
Muiz Aludin

"Semoga sumbangan saya membuka jalan bagi ramai pemuda untuk mengejar impian mereka dan menerima pendidikan yang mereka layak dapat. Doa yang tulus dari saya ialah agar biasiswa ini memberi kuasa kepada pelajar untuk mengatasi halangan dan membuka peluang yang luas."

KA
Khairul Abidin

"Dengan derma ini, saya berharap membawa kehangatan, kasih sayang, dan rasa memiliki kepada kanak-kanak yang berharga di Rumah Anak Yatim. Doa saya adalah agar mereka mendapat keselesaan, panduan, dan peluang tanpa batasan untuk masa depan yang cerah. Semoga hidup mereka dipenuhi dengan kegembiraan dan sokongan yang mereka perlukan untuk berkembang."

MK
Mohd Khalid

"Harapan dan doa saya ialah agar biasiswa ini membuka pintu kepada dunia ilmu pengetahuan dan peluang bagi pelajar yang layak. Saya berdoa agar impian mereka terbang tinggi dan mereka menjadi agen perubahan positif, memberi impak yang berkekalan di dalam masyarakat dan di peringkat yang lebih luas."

AM
Amran Mahiruddin

"Melalui sumbangan ini, saya berharap mencipta tempat perlindungan yang penuh kasih sayang dan sokongan bagi kanak-kanak di Rumah Anak Yatim. Doa saya adalah agar mereka mendapat ketenangan dalam rumah baru mereka dan tumbuh dengan keyakinan bahawa mereka dihargai, berharga, dan mampu mencapai kejayaan besar. Semoga hidup mereka dipenuhi dengan kebahagiaan dan potensi yang tidak terbatas."

Siapa Kami?

✅ Persatuan Cinta Gaza Malaysia (CGM) adalah sebuah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang berdaftar di bawah ROS: PPM0281018062014.

✅ Ia mula ditubuhkan pada tahun 2014 dan diasaskan oleh rakyat Malaysia, Nadir Al-Nuri yang kini menetap di Gaza, Palestin sejak dari tahun 2013.

✅ Dari awal penubuhan, CGM telah menyalurkan bantuan kepada ratusan ribu penduduk Gaza melalui puluhan projek bermusim dan juga projek jangka masa panjang.

Maklumat Penting!

⚠️ Sumbangan selain pakej ditawarkan, boleh salurkan terus ke akaun rasmi Education 4 Gaza,  Maybank 5505 1128 0042 . (rujukan: edu)

⚠️ Lebihan sumbangan akan disalurkan kepada kempen dan projek semasa.

⚠️ Sebarang pertanyaan dan resit rasmi, WhatsApp Donor Relation di nombor 016-463 6354 .

⚠️ Kami sangat menghormati privasi anda. Sekiranya anda tidak mahu menerima sebarang SMS daripada kami, sila tekan link ini untuk unsubscribe  >>PADAM NOMBOR ANDA DI SINI<<

Other Projects

View other project you might be interested to contribute

Istiqamah4Gaza

"CONSISTENCY IS THE KEY"
Current
RM 70,000
Current
RM 100,000
70%

Emergency4Gaza

"DENGAN ROH DAN DARAH KAMI BELA KAU PALESTIN!"
Current
RM 70,000
Current
RM 100,000
70%